Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 443060_60

Only&Sons Mark bukse

Farge: Svart
Only&Sons Mark bukse
Only&Sons Mark bukse
Only&Sons Mark bukse
Only&Sons Mark bukse
kr 349

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

 • 100 dagers åpent kjøp!
 • Rask levering med Bring
 • Kjøp nå, betal senere
 • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Opplev vår bestselgende Only&Sons Mark bukse, som er allsidig og passer perfekt til både formelle anledninger og avslappede fritidsaktiviteter. Den er utstyrt med beltehemper samt glidelås med gylf og knapp, som gir en sikker og behagelig passform. Med lommer i fronten og 2 lommer med knapp på baksiden, har du rikelig med plass til å oppbevare dine nødvendigheter. Denne buksen er et must-have-plagg som kombinerer stil og funksjonalitet på en perfekt måte. Uansett om du skal på jobb, ut på byen eller slappe av hjemme, vil denne buksen være ditt go-to valg.

 • 76% polyester 20% Viskose 4% Elastan.
 • Materialer
  • Syntetisk
  • Blandingsvare
  Betaling og Levering+

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

  Butikken vår

  I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.