Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Personvern

SIKKERHET

Sportmann AS er et velrenommert selskap som har holdt på med distansehandel i Norge siden 1974. Vi legger stor vekt på at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss. Vi er mangeårig medlem av Distansehandel Norge (tidligere Norsk Postordreforening), en forening som stiller krav til sine medlemmer på en rekke områder, noe som gir en trygghet og sikkerhet for våre kunder. Vi er også sertifisert av merkeordningen Trygg E-handel som ivaretar våre kunders interesser og påser at vi forholder oss til gjeldende lover og regler. 

For at det skal være mulig for oss å levere varer til deg, er vi avhengig av at du oppgir noen personopplysninger. Disse opplysningene lagres som en personlig profil, som kun vil bli brukt for å gi deg god service i nettbutikken og våre øvrige salgskanaler. Vi vil kun benytte den personlige informasjonen du har oppgitt til markedsføring digitalt og trykt fra Sportmann AS og/eller våre samarbeidspartnere. Vi vil ikke benytte den personlige informasjonen du har oppgitt til markedsføring eller salgsformål fra andre enn ovennevnte, uten at du har gitt ditt samtykke til dette. Sportmann vil ikke gi din personlige informasjon, herunder din e-post adresse, videre til en tredje part uten samtykke. Det er kun Sportmann og samarbeidspartnere som har tilgang til personopplysningene. Se vår fulle personvernerklæring under:

 

Personvernerklæring (oppdatert 25.05.2018)


Vi tar personvern på alvor og garanterer at lagring og behandling av kundedata skjer i overenstemmelse med gjeldende lover og regler (GDPR).


Sportmann AS er åpne om de personopplysningene som samles inn om deg, og om hvordan disse personopplysningene brukes og deles. Bruk av Sportmann sine tjenester på www.sportmann.no skjer i henhold til bestemmelsene i denne personvernerklæringen.


Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg som bruker av våre tjenester til å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker.


1. Behandlingsansvarlig


Sportmann AS er ansvarlig for lagring og behandling av de personopplysninger som samles inn ved bruk av selskapets tjenester. Persondata lagres trygt i henhold til normer og standarder og gjøres ikke tilgjengelig for tredjepart.


2. Hvilke informasjon samler vi inn, og hvorfor?


Vi samler kun inn den informasjonen som er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser for deg, og for å kunne gjøre våre tjenester best mulig og mest mulig relevant for deg. Dine opplysninger lagres og benyttes som følger:


1. Ved handel i nettbutikken eller postordre:
- Navn (for å kunne sende varene til rett person).
- Adresse (for å kunne sende varene til rett adresse).
- E-postadresse (for ordrebekreftelse og dialog i forbindelse med kjøpet).
- Telefonnummer (for hentemelding når din ordre er klar).
- Fødselsdato (for å verifisere at du er over 18 år).
- Kjønn (valgfritt).

2. Nyhetsbrev ved samtykke og til kunder med nylig kjøpsaktivitet:
- Navn (for personalisering av innholdet i nyhetsbrevet).
- E-postadresse (for å nå frem til rett mottaker).
- Adresse (for segmentering for å kunne tilby mest mulig relevante tilbud).
- Alder (for segmentering for å kunne tilby mest mulig relevante tilbud).
- Kjønn (for segmentering for å kunne tilby mest mulig relevante tilbud).

3. SMS ved samtykke og til kunder med nylig kjøpsaktivitet:
- Navn (for personalisering av innholdet i SMS’ene).
- Mobilnummer (for å nå frem til rett mottaker).

4. Kontaktskjema og e-post til kundeservice:
- All informasjon som sendes inn via kontaktskjema eller e-post til kundeservice blir behandlet av personell med spesielle rettigheter til dette. Informasjonen blir slettet i rimelig tid etter at saken er ferdigbehandlet.


3. Hvordan vi behandler dine personopplysninger


Dine personopplysninger lagres trygt under strenge sikkerhetsbestemmelser. Våre systemer og databaser ligger i sikre omgivelser, beskyttet av brannmurer og passord.


4. Dine rettigheter


Du har til enhver tid rett til å forespørre oss om innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også forespørre retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Du kan også be om å få eksportert ut dine data i et standard akseptert filformat.


Sportmann AS vil slette dine personopplysninger når ditt kundeforhold ikke lenger ansees som aktivt. Det vil si at din brukerprofil blir slettet automatisk av oss på bakgrunn av lengre tids inaktivitet. Vi vil ikke slette opplysninger vi er lovpålagt å oppbevare en viss tid, for eksempel av hensyn til regnskapslovgivningen.


Du kan til enhver tid også selv slette din brukerprofil eller trekke tilbake ditt samtykke til å motta E-post, katalog og SMS. Dette gjøres på følgende måte:


- Sletting fra kunderegister: Da vil all tilhørende data fjernes fra våre systemer. Dersom du vi slette dine data må du ta kontakt med oss på kundeservice@sportmann.no eller på telefon 69 300 605.
- Samtykke katalog: Kontakt oss på kundeservice@sportmann.no eller på telefon 69 300 605.
- Samtykke e-post: Du kan melde deg av våre e-postlister ved å klikke på avmeldingslinken som finnes nederst i alle e-postene vi sender ut. Du kan også kontakte oss direkte vedrørende dette, eller du kan se/endre dine opplysninger her.
- Samtykke SMS: Du kan melde deg av våre SMS-lister ved å sende en SMS med kodeord SP STOPP til 2065. Du kan også kontakte oss direkte vedrørende dette.


5. Endringer og oppdateringer av personvernerklæringen


Vi forbeholder oss retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Dersom det gjøres endringer av betydning for deg som kunde vil du bli skriftlig informert gjennom våre tjenester om dette på forhånd.


Føler du noe er uklart vedrørende personvern og databehandling hos oss, ta kontakt med oss på kundeservice@sportmann.no.

 

 

 

 

 

    Kontakt

    Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

    Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
    E-post: kundeservice@sportmann.no

    Nyhetsbrev

    Om oss

    Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

    Butikken vår

    I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

    Trygge betalinger

    Safe paymentSafe payment
    Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

    Powered by Jetshop