Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Fraktinfo

Bring:

Din pakke blir sendt med Bring til ditt nærmeste utleveringssted. Du kan også få få pakken sendt helt hjem til din postkasse eller dørmatte med Bring Hjemlevering. Når din pakke blir sendt fra vårt lager, mottar du en E-post med kollinummer og sporingsmuligheter. Du mottar også en SMS fra Bring når pakken ankommer ditt utleveringssted, eller når den har blitt levert hjem til deg. Du kan også spore din pakke med Postens sporingstjeneste ved å klikke på følgende link og taste inn ditt pakkenummer: Sporing av pakker sendt med Posten.

Du kan normalt forvente pakken din innen 2-5 virkedager etter bestilling. I Nord-Norge må det påregnes 4-6 virkedager. Skulle det bli forsinkelser på leveringen, vil du få beskjed fra kundeservice eller Bring om ny leveringstid.

I tillegg til prisen på varene blir du belastet kr 89,- for frakt og emballasje for alle ordre under kr 1500,-. Ordre over kr 1500,- sendes fraktfritt. Velger du Hjemlevering er fraktkostnaden kr 109,- og grensen for fri frakt kr 2000,-. Avhengig av hvilken betalingsmåte du velger, kan du i tillegg bli belastet fakturagebyr eller oppkravsgebyr etter følgende satser:

Betalingsmåte og gebyr:

Postoppkrav: Kr 47,-

Faktura i pakken: Kr 49,-,

Konto: Kr 29,-

Betalingskort: Kr 0,-

Uavhentede pakker:

Pakker som ikke hentes belastes med kr 199,- i omkostningsgebyr.

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

  Butikken vår

  I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

  Powered by Jetshop