Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Prisløfte

Sportmanns prisløfte:

Som nettkunde hos Sportmann.no kan du alltid være trygg på at du gjør en god handel. Vi har et klart mål om å være billigst, og i de aller fleste tilfeller er vi faktisk billigst. Hvert år har Prisjakt.no en stor avstemning blant sine prisbevisste brukere. Vi har vunnet vår kategori hele fem ganger, i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 :-) 

Nyhet! Dersom du finner et identisk produkt (modell, farge og størrelse) til en lavere pris i en annen nettbutikk innen 3 dager etter at du bestilte produktet hos oss, vil vi uten ytterligere forbehold betale deg tilbake hele prisdifferansen.

Velkommen til en hyggelig og lønnsom handel :)

Prisløftet gjelder ikke ved ekstreme kampanjer med prisdumping, som opphørssalg, Black Friday og lignende.

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

  Butikken vår

  I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

  Powered by Jetshop