Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Miljø og bærekraft


Vi ønsker å ta del i det grønne skiftet, og jobber derfor aktivt for å redusere klimafotavtrykket som er knyttet til vår virksomhet.

Vi stiller krav til våre produsenter og leverandører om at tekstiler og materialer skal utvikles bærekraftig, og at produksjonen så vel som de ferdige produktene skal være frie for miljøgifter.

Flere av våre leverandører har tatt store steg innen bærekraft de siste årene. Ikke bare har produksjonen blitt langt mer miljøvennlig. Også ny teknologi har blitt tatt i bruk, noe som bl.a har resultert i at klær og sko nå kan bli produsert helt eller delvis av gjenvunnet avfall og havplast. Les mer om noen av våre leverandørers satsing på bærekraft her: Active Brands, Helly Hansen, Didriksons, adidas, Puma, Levi's, Bestseller, DK Company.

Vi fokuserer selvsagt også på miljø i vår daglige drift, og ser hele tiden etter nye og mer miljøvennlige alternativer og rutiner i driften. All lokal varetransport foregår nå elektrisk. Varmtvann og oppvarming av driftsbygg leveres av Frevar Energigjenvinningsannlegg. All vår plastemballasje består av 75% resirkulert og nedbrytbar plast, og vi gjennvinner ca 5,6 tonn plast i året. All pappemballasje blir gjenbrukt og/eller levert til gjenvinning. Defekte varer og overskuddsvarer blir ikke kastet, men gitt bort til lokale veldedige organisasjoner.

Vi er godt i gang med kampen for å redusere vårt klimafotavtrykk, men vi vet at vi kan bli enda bedre. Derfor vil vi kontinuerlig jobbe videre med å finne gode, miljøvennlige alternativer i tiden som kommer.

Vi benytter samtidig anledningen til å oppfordre våre kunder til å ta gode, miljøbevisste valg i hverdagen👍🌲😊

Filter:

0 Produkter

Viser nå 0 av 0 produkter

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.  Adresse Moss: Varnaveien 22 - Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-18, lørdag10-16.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.