Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 484700_28

Noodles Chunko Hi

Farge: Rust
Noodles Chunko Hi
Noodles Chunko Hi
Noodles Chunko Hi
Noodles Chunko Hi
kr 599

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Oppdag Noodles Chunko Hi - de ultimate chunky hiker-sneakers i imitert skinn som vil få deg til å skille deg ut i mengden. Med snøring gjennom D-rings hemper kan du tilpasse skoene etter din egen stil og komfort. Disse tidsriktige skoene har en strukturert og fulldempet platåsåle som gir både stil og ekstra støtte. Med en vannavvisende membran holder de føttene dine tørre og komfortable i all slags vær. Den myke ullfilten på innsiden gir en deilig følelse, mens logoen på tungen og hælkappen gir et eksklusivt preg. Enten det er for hverdagsbruk eller lette turer, er disse skoene det perfekte valget.
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.