Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487265_55

KAlise Modal T-shirt

Farge: Olivengrønn
KAlise Modal T-shirt
KAlise Modal T-shirt
KAlise Modal T-shirt
KAlise Modal T-shirt
kr 249
kr 349

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

 • 100 dagers åpent kjøp!
 • Rask levering med Bring
 • Kjøp nå, betal senere
 • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Oppdag Kaffe Lise Modal T-skjorte - et nøkkelplagg i garderoben din! Denne t-shirt er produsert med 70% bomull og høykvalitets modalstoff, noe som garanterer både komfort og holdbarhet. Alise t-skjorten fra Kaffe er allsidig i design, med V-hals. Ideell for å matche med ethvert antrekk og passer perfekt til både hverdags og spesielle anledninger. Det er mer enn bare en t-shirt - det er et uttrykk for tidløs stil og høy komfort i ett plagg. Gjør plass i klesskapet ditt for denne must-have t-skjorten. Bestill din Kaffe Alise Modal t-skjorte nå og opplev en oppgradering i stil og komfort!

 • Laget av 70% Modal og 30% Polyester.

 • Materialer
  • Blandingsvare
  • Bomull
  Betaling og Levering+

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

  Butikken vår

  I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.