Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487867_40

Only Chianti Long Dress

kr 349

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
- Er du på jakt etter den perfekte sommerkjolen? Da bør du definitivt sjekke ut Chianti-kjolen fra Only! Denne fantastiske kjolen er en drøm å ha på seg i sommervarmen. Med sin lette og luftige design får du både stil og komfort i ett plagg.

- Chianti-kjolen har en vakker blomsterprint som gir den en feminin og sommerlig look. Den har også en flatterende passform med sin løse, men likevel formfittede silhuett. Med sin midi-lengde passer den til enhver anledning, enten det er en piknik i parken eller en sommerfest.

Kjolen er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer god holdbarhet og komfort. Den har også justerbare skulderstropper, slik at du kan tilpasse den etter din egen stil og preferanse.

- Oppdater sommergarderoben din med Chianti-kjolen fra Only, og bli klar for en sesong full av stil og glede!

- Laget av 100% Viskose.
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.  Adresse Moss: Varnaveien 22 - Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-18, lørdag10-16.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.