Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 485982_51

Only Amanda Long Dress

Farge: Mintgrønn
Only Amanda Long Dress
Only Amanda Long Dress
kr 499

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x8!
Produktbeskrivelse -

Only Amanda Long Dress - Tidløs eleganse for enhver anledning

Oppdag en ny standard for stil med Only Amanda Long Dress. Denne kjolen er et must-have plagg i enhver kvinnes garderobe, perfekt for å skape et sofistikert og elegant utseende.

Laget av førsteklasses materialer av høy kvalitet, tilbyr Only Amanda Long Dress en luksuriøs og behagelig passform. Den lange lengden og det flatterende snittet gir deg en slank silhuett som passer til enhver kroppsform.

Med sitt tidløse design og enkle linjer kan denne kjolen brukes til både formelle og uformelle anledninger. Enten det er en fest, et bryllup eller en kveld ute, vil Only Amanda Long Dress få deg til å føle deg elegant og selvsikker.

Velg Only Amanda Long Dress for en uimotståelig blanding av stil og komfort. Legg den i handlekurven din i dag og ta del i en verden av tidløs eleganse.

100% polyester.

Lengde fra skulderen bak: 139 cm i størrelse S.

Materialer
  • Blandingsvare
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.  Adresse Moss: Varnaveien 22 - Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-19, lørdag10-16.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.