Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488387_70

Kaffe Drew LS T-shirt

Farge: Rosa
Kaffe Drew LS T-shirt
Kaffe Drew LS T-shirt
kr 299

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Kaffe Drew LS T-shirt. Kaffe Clothing kombinerer tidløs stil med subtile detaljer i deres nyeste langermet longsleeve. Denne rundhalsede skjønnheten er laget med en blanding av 96% viscose og 4% elastan, og gir en behagelig, myk følelse med litt stretch for fleksibilitet. Den distinkte ribbstrukturen legger til tekstur og dybde, mens den søte bølgete kanten nederst tilfører et feminint og lekent preg. Enten det er for en uformell dag ute eller en kveld med venner, tilbyr denne longsleeve fra Kaffe Clothing både komfort og stil. Velg Kaffe for en kombinasjon av kvalitet, funksjonalitet og mote.
Materialer
  • Viskose
  • Blandingsvare
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.