Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 485855_11

Kaffe Naya capri

Farge: Offwhite
Kaffe Naya capri
Kaffe Naya capri
Kaffe Naya capri
Kaffe Naya capri
Kaffe Naya capri
Kaffe Naya capri
kr 199
kr 299

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -

Kaffe Naya Capribukse er den perfekte blandingen av komfort og stil for moderne kvinner på farten. Enten du skal på jobb, ut på shopping eller bare slappe av i helgen, vil denne capribuksen være ditt go-to valg.

Laget av høykvalitetsmaterialer, gir Kaffe Naya Capribukse en utrolig behagelig passform. Den er designet med tanke på kvinners kroppsfasong og har en smigrende silhuett som gir deg selvtillit og stil. Med sin middels høye midje og elastiske linning vil buksen føles behagelig hele dagen.

Denne capribuksen har også en moderne og allsidig stil. Med sin tidløse design og rene linjer kan den enkelt kombineres med forskjellige topper, sko og tilbehør for å skape ulike antrekk til enhver anledning. Enten du velger å style den med en t-skjorte og joggesko for en avslappet look eller med en bluse og hæler for en mer formell stil, vil du alltid se elegant ut.

Kaffe Naya Capribukse kommer i forskjellige farger og størrelser, slik at du kan velge den som passer best for deg. Uansett om du foretrekker en klassisk svart eller en dristigere farge, vil denne capribuksen være et flott tilskudd til garderoben din.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie Kaffe Naya Capribukse - den ultimate kombinasjonen av komfort og stil. Legg den i handlekurven din i dag og opplev hvorfor den er en favoritt blant kvinner overalt.

100% bomull.


Materialer
  • Bomull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.