Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487232_29

Redhill Parkdress

Farge: Orange
Redhill Parkdress
Redhill Parkdress
Redhill Parkdress
kr 399

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x8!
Produktbeskrivelse -
"Oppdag vår forede parkdress - en prisgunstig løsning for barnas utendørseventyr. Denne varme, vindtette og vannavstøtende dressen har tapede sømmer og et 4000mm vannsøylebelegg, perfekt for det norske klimaet. Laget av slitesterkt 100% polyester, er den designet for aktiv lek.
Med refleksdetaljer på armer og bein, sikrer den god synlighet, mens den regulerbare og avtagbare hetten gir ekstra fleksibilitet. Strikk under foten sikrer en god passform, og den har glidelås og knappestolpe i front for enkel på- og avkledning.

Selv om den er robust, kan den vaskes ved 40ºC - husk, ingen trommeltørking. Vår parkdress gir barna alt de trenger for å utforske utendørs, uansett vær.

Gi barnet ditt den beste kombinasjonen av funksjonalitet, komfort og sikkerhet med vår prisgunstige parkdress - designet for det norske klimaet og aktiv lek!"

Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.  Adresse Moss: Varnaveien 22 - Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-19, lørdag10-16.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.