Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487771_47

Twentyfour Flåm LS Turbukse JR

Farge: Blågrå
Twentyfour  Flåm LS Turbukse JR
Twentyfour  Flåm LS Turbukse JR
kr 249
kr 299

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Oppdag allsidigheten og komforten til Twentyfour Flåm LS Turbukse JR - den perfekte følgesvennen for unge eventyrere. Denne behagelige og lette softshell buksen er vindavvisende og har god stretch, som gir optimal bevegelsesfrihet under turer og utendørsaktiviteter. Med sidelommer og lårlomme med glidelås får du sikker oppbevaring av viktige eiendeler. Buksen har beltehemper, borrelåsjustering i livet og strikk nederst på bena for å sikre den beste passformen. Den er også lett vannavstøtende, tørker raskt og er enkel å bevege seg i. Uansett om det er vår, sommer eller høst, er denne turbuksen ideell for både tur- og fritidsbruk. La de unge utforskerne oppleve komfort og funksjonalitet på sitt beste med Twentyfour Flåm LS Turbukse JR. Klar for spennende eventyr og utendørsopplevelser!

Materialegenskaper:
- Stoffet er i 94% polyester og 6% spandex
- Vindavvisende
- Lett vannavstøtende
- Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering

Andre tekniske egenskaper:
- Beltehemper
- Borrelåsjustering i livet
- Leddede knær
- Strikk nederst på ben
- Tørker raskt
- Sidelommer med glidelås
- Lårlomme med glidelås

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer vi fra våren 2020 PFC-fritt. Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og dermed forlenger levetiden. På vanntette plagg anbefaler vi sterkt til å impregnere før plagget tas i bruk. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover. Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering. Vi oppfordrer til å bruke en PFC-fri impregneringsspray som du kan kjøpe i vår nettbutikk eller i andre butikker.
Materialer
  • Syntetisk
  • Blandingsvare
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.  Adresse Moss: Varnaveien 22 - Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-18, lørdag10-16.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.