Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487166_06

Barnehagepakke

Farge: Lys gråblå
Barnehagepakke
Barnehagepakke
kr 599
kr 699

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

 • 100 dagers åpent kjøp!
 • Rask levering med Bring
 • Kjøp nå, betal senere
 • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
"Forbered barnet ditt på barnehagestart med vår omfattende Barnehagepakke, Norges mest prisgunstige løsning for utendørs barnehageklær. Pakken inneholder en kvalitets dress, designet med et 4000mm vannsøyle belegg over hele plagget for optimal beskyttelse mot regn og vind. Dressen er varm, vindtett og vannavstøtende, og har en avtagbar hette og viktige reflekser for sikkerhet. Alle kritiske sømmer i dressen er teipet for ekstra holdbarhet og værbestandighet. Regnsettet som også er inkludert, er utformet med en avtagbar hette, glidelås, stormklaff og elastiske seler. Den har også avtagbar strikk nede på armene og beinstøvelstrikk, og er laget av 100% vanntett PU-materiale. Alle sømmer i regnsettet er sveisede, noe som sikrer topp vanntetthet og lang levetid. For å komplementere antrekkene inkluderer vi også et par fleece-forede regnvotter, designet for å holde barnets hender varme og tørre. Men det stopper ikke der - vi har også inkludert en onesize reflekssele, et uunnværlig sikkerhetsutstyr for økt synlighet. Hver artikkel i vår Barnehagepakke er nøye utvalgt med det norske klimaet i tankene, og er robust nok til å tåle aktiv lek. Med denne pakken er barnet ditt klart for å utforske, leke og lære utendørs, uansett vær. Oppdag den beste og mest prisgunstige utendørsløsningen for barnehagestart med vår omfattende Barnehagepakke!"

Pakken inneholder:
 • Parkdress
 • Regnsett
 • Sydvest
 • Regnvotter
 • Reflekssele

 • Materialer
  • Syntetisk
  • Blandingsvare
  Betaling og Levering+

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

  Butikken vår

  I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.