Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 483910

PizBuin Allergy Face Cream SPF50

kr 199

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Piz Buin Allergy Face Cream er en solkrem til ansikt med solfaktor 50 for solsensitiv hud. Piz Buin Allergy Face Cream med høy solbeskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler. Utviklet i samarbeid med dermatologer! Solkremen har et unikt beskyttelseskompleks som kombindrer avansert UVA-/UVB-filter med Calmanelle. Calmanelle inneholder en sterk antioksidant som stimulerer DNA-ets naturlige reparasjonssystem. Det beroliger og hjelper til å forsterke hudens forsvar mot eksterne påvirkninger, slik at den tåler solen bedre. Vannresistent og svetteresistent. 50ml.
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop