Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 484033

Caudalie Crushed Cabernet Scrub

kr 359

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Den naturlige formelen av knuste druekjerner blandet med brunt sukker, ren Bordeaux honning og 6 organiske eteriske oljer, med drenerende og anti-cellulite egenskaper, etterlater huden ekstremt myk og næret. Påfør Crushed Cabernet Scrub på fuktet hud to ganger i uken. Varm opp skrubben med hendene og masser hele kroppen, start med føttene og fortsett i sirkulære bevegelser oppover kroppen. Skylles av med vann. 150g.
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop