Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 265029_80

Kastel Madla sko

Farge: Brun
Kastel Madla sko
Kastel Madla sko
Kastel Madla sko
Kastel Madla sko
kr 990
kr 1 299

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Superfine, klassiske og lette høstsko. Disse stilrene skoene fra Kastel har vannavvisende membran! Med disse skoene holder du føttene dine tørre denne høsten. Sålen er komfortabel og lett, med godt grep. Disse skoene gir høstsko et nytt preg da skoene er like comfy som sneakers, men også stilfulle! Perfekt valg denne høsten. God og lett såle med godt veigrep Vannavvisende membran gjør skoen godt egnet til nordisk klima - Slitesterk ripstop material - Halvhøy ankel - Logodetaljer Med denne lekre skoen trenger du ikke å være redd for å bli våt på beina da de er vannavstøtende og skal tåle alt av regn, snø og sludd. Superlette og god på foten! Normal i størrelsen.
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste dag kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69398539. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop