Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487458_49

Birkebeiner Techliner

Birkebeiner Techliner
Birkebeiner Techliner
kr 499

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Utforsk naturen med stil og trygghet med Birkebeiner Techliner, den ultimate vanntette turskoen. Den er utstyrt med en solid grovmønstret gummisåle som gir deg godt grep på alle slags underlag. Den dempende mellomsålen i phylon sørger for komfortabel støtdemping, slik at du kan nyte lange turer uten å bli sliten. I tillegg har skoen en uttagbar innersåle som lar deg tilpasse passformen etter dine behov. Uansett om du skal på fjellstier eller utforske byen, vil disse turskoene gi deg den optimale kombinasjonen av funksjonalitet, komfort og stil. Oppdag din neste eventyr med Birkebeiner Techliner!

- For: Hydroguard membran
- Innersåle: EVA
- Mellomsåle: Phylon
- Yttersåle: Gummi
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.