Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 489873_40

Assist Rebound Ball

kr 59

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Ønsker du å ta kasteteknikken din til neste nivå? Da er Assist Rebound Ball din ultimate partner! Assist Rebound Ball er ikke bare en vanlig ball. Med sin unike design og funksjonalitet, er den skapt for å hjelpe deg med å forbedre kasteteknikken din på en effektiv måte. Når du kaster ballen, sørger den innebygde elastikk-snoren for at ballen kommer raskt tilbake til deg, slik at du kan øve på kast etter kast uten avbrudd. Denne innovative returballen er konstruert med en moderat sprett og litt tyngde, noe som gjør den ideell for å simulere reelle spillforhold. Den er også litt mindre enn en tennisball, noe som krever nøyaktighet og presisjon i hvert kast. Enten du er en nybegynner som ønsker å mestre grunnleggende kasteteknikker eller en erfaren spiller som ønsker å finpusse detaljene, vil Assist Rebound Ball være din trofaste følgesvenn på veien til suksess. Med denne innovative treningspartneren ved din side, kan du være sikker på at du vil oppnå dine mål og ta din kasteteknikk til nye høyder!
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.