Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488816_49

Lacoste Baseshot Leather Sneakers

Lacoste Baseshot Leather Sneakers
Lacoste Baseshot Leather Sneakers
kr 999
kr 1 350

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Oppdag den tidløse elegansen til Lacoste Baseshot Leather sneakers. Inspirert av Portofino tennis skoen fra 1996, utstråler disse skoene renhet, lysende farger og enestående konstruksjon. Med signaturvintage-merking forblir dette et ikonisk valg som aldri går av moten. Overdel i semsket skinn gir en luksuriøs følelse, mens det syntetiske skinnet rundt kanten og den kontrasterende gummisålen gir ekstra stil. Lacoste Tennis merkelapp på tungen og en dekorativ krokodilletrykk på siden legger til det perfekte finishing-touch. Med overlegen sammensetning av materialer som skinn, polyuretan og polyester, sikrer disse skoene holdbarhet og komfort for enhver anledning.
Materialer
  • Skinn
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.