Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 485954_10

Jean Paul Lyon

Farge: Hvit
Jean Paul Lyon
Jean Paul Lyon
Jean Paul Lyon
kr 699
kr 999

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Jean Paul Lyon sneakers. Jean Paul Lyon er ett flott valg for en aktiv livsstil. Disse skoene er laget av pustende og lettvektsmesh, som gir en behagelig og luftig følelse på føttene. Mesh-materialet sikrer også god ventilasjon, noe som er ideelt for fysisk aktivitet og varmere vær.

Selv om skoene er laget av mesh, er kvaliteten fremdeles høy. Mesh-materialet er holdbart og slitesterkt, og skoene er designet for å tåle langvarig bruk og belastning.

For å opprettholde joggeskoens kvalitet og utseende, anbefales det å rengjøre dem regelmessig. Bruk en mild såpe og en myk børste eller klut for å fjerne skitt og flekker. La skoene tørke naturlig og unngå å utsette dem for direkte varme.

Jean Paul Lyon er ett pålitelig valg for aktiviteter som løping, trening eller turer, og gir både stil og komfort gjennom hele dagen.

Her får du virkelig mye sko for pengene, uten å gå på kompromiss med stil eller kvalitet.

- Tricolore-logoflagg på hælkappe, JP-logo på siden og refleksdetaljer.

- Normale i størrelsen.
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.