Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 486648_60

Ergobio Sunlight Sandal Dame

Ergobio Sunlight Sandal Dame
Ergobio Sunlight Sandal Dame
kr 499
kr 899

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Ergobio Egrosand er en innovativ sandal designet for å gi optimal komfort og støtte til føttene dine. Den er utviklet med fokus på ergonomi og funksjonalitet, og passer perfekt for de som ønsker å ta vare på føttene sine uten å gå på kompromiss med stilen.

Egrosand-sandalen har en justerbar rem som gir deg muligheten til å tilpasse passformen etter dine behov, og den er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig bruk. Den har også en støtabsorberende såle som gir demping og beskyttelse mot harde underlag.

Enten du skal ut på en lang spasertur eller bare vil ha komfortabelt fottøy i hverdagen, er Ergobio Egrosand et ideelt valg for deg.
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.