Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Om didriksons

Historie

Didriksons har en enkel filosofi: De utfordrer ikke naturkreftene, men tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund.

I over hundre år har vi holdt fast ved den grunnleggende ideen om å produsere funksjonelle plagg som holder deg tørr uansett værforhold. Og kanskje er det derfor vi i dag, mer enn hundre år senere, fortsatt er et av Skandinavias ledende varemerker for jakker.

Innovasjon som redder liv
Både Hanna og Julius hadde mistet nære slektninger på sjøen. Årsaken var at de var for dårlig kledd; de var blitt våte og kalde, og var deretter blitt syke. I 1910 var det flere som døde på grunn av at de hadde for dårlige klær, enn som druknet til havs.

Hanna og Julius begynte å eksperimentere med oljer som de penslet på plaggene for å gjøre dem vanntette. I 1913 lyktes de med å utvikle plagg som sto imot de kraftige vindene og det kalde striregnet til havs. Ryktet spredte seg raskt langsetter kystene, og Didriksons Regnklädesfabrik var i gang. I dag handler Didriksons fremdeles om å holde mennesker tørre og komfortable – klærne skal ikke hindre noen, verken liten eller stor, i å komme seg ut og gjøre det de elsker.

Tar ansvar
De innovasjonene Didriksons arbeider med i dag, handler primært om å redusere miljøavtrykket Deres i størst mulig grad. De sier nei til giftige stoffer og bruker minst mulig vann, energi og transporter i produksjonen. De oppdager nye veier ved å lære av sin egen historie. På Didriksons CSR-side kan du lese mer om produksjonen og hvilke prosjekter de deltar i.

Se filmen om hvordan det hele startet:

Guider

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.