Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 300383_62

Basic joggebukse

Farge: Mørkgrå-melert
Basic joggebukse
Basic joggebukse
Basic joggebukse
Basic joggebukse
Basic joggebukse
Basic joggebukse
Basic joggebukse
kr 199

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

 • 100 dagers åpent kjøp!
 • Rask levering med Bring
 • Kjøp nå, betal senere
 • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
 • Kjempegod joggebukse med sidelommer - Myk kvalitet for dame og herre

 • - Vår kjempegode joggebukse er et must-have plagg for både damer og herrer. Den har to praktiske sidelommer for oppbevaring av små eiendeler. Med strikk og snøring i livet kan du enkelt tilpasse passformen etter behov. Buksen er laget av myk kvalitet med børstet innside, som gir ekstra komfort og varme. Den er tilgjengelig i romslige størrelser som passer til ulike kroppsstørrelser og preferanser.

  - Kvalitet: 65% Polyester og 35% Bomull

  - Vask: 40ºC

  Materialer
  • Blandingsvare
  Betaling og Levering+

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

  Butikken vår

  I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.