Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 300382_30

Basic hettejakke

Farge: Rød
Basic hettejakke
Basic hettejakke
Basic hettejakke
Basic hettejakke
Basic hettejakke
Basic hettejakke
Basic hettejakke
kr 199

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

 • 100 dagers åpent kjøp!
 • Rask levering med Bring
 • Kjøp nå, betal senere
 • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
 • Hettejakke i deilig og myk collegekvalitet - Børstet innside

 • - Vår hettejakke er laget av deilig og myk collegekvalitet som gir en behagelig følelse mot huden. Den har en børstet innside som gir ekstra varme og komfort. Med en praktisk glidelås i front og lommer foran, kan du enkelt justere jakken etter behov og oppbevare små eiendeler. Hettejakken har også ribbestrikkede mansjetter og nedkant, som gir en fin passform og bidrar til å holde varmen inne. Nyt komforten og den trendy stilen denne hettejakken gir!

  - Laget av 65% Polyester og 35% Bomull.

  - Vask: 40º

  Materialer
  • Blandingsvare
  Betaling og Levering+

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

  Butikken vår

  I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.