Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488625_30

U.S Polo Brayden Hettegenser

Farge: Rød
U.S Polo Brayden Hettegenser
U.S Polo Brayden Hettegenser
U.S Polo Brayden Hettegenser
kr 699
kr 899

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
U.S Polo Brayden Hettegenser. Opplev komfort og stil med en U.S Polo Brayden hettegenser. Denne genseren er laget av 100% bomull, og gir en myk og behagelig følelse. Med lisser i hetta kan du justere passformen etter dine preferanser. Den lille logoen på brystet legger til et subtilt preg av merkevaren. U.S Polo hettegenser er det perfekte valget for de som ønsker en blanding av avslappet stil og førsteklasses kvalitet. Legg til en touch av trendy eleganse i garderoben din med denne allsidige genseren.
Materialer
  • Blandingsvare
  • Bomull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.