Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488641_60

U.S Polo Amy T-shirt

Farge: Svart
U.S Polo Amy T-shirt
U.S Polo Amy T-shirt
U.S Polo Amy T-shirt
U.S Polo Amy T-shirt
U.S Polo Amy T-shirt
U.S Polo Amy T-shirt
U.S Polo Amy T-shirt
kr 199

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Leverandørens pris på denne er 399,- U.S Polo Amy T-shirt. Få en uanstrengt chic look med U.S Polo Amy T-shirt til dame. Denne basic T-skjorten er en perfekt balanse mellom stil og komfort. Med sitt ikoniske U.S Polo-design og myke stoff, er den ideell for både hverdagsbruk og avslappede anledninger. Med et utvalg av farger å velge mellom, kan du enkelt matche den med dine favorittbukser eller skjørt. Legg til et snev av tidløs amerikansk mote i garderoben din med denne U.S Polo Amt T-skjorten. 100% bomull.
Materialer
  • Bomull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.