Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488640_77

U.S Polo Agnes kjole

Farge: Fersken
U.S Polo Agnes kjole
U.S Polo Agnes kjole
kr 349
kr 799

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Oppdag den tidløse elegansen til U.S. Polo Assn. Agnes Piquet sommerkjole! Denne uimotståelige kjolen kombinerer komfort og stil perfekt, og er et must-have plagg for sommersesongen. Laget av høykvalitets piquet-stoff, tilbyr denne kjolen både pusteevne og holdbarhet, slik at du kan føle deg komfortabel og chic hele dagen. Med sitt klassiske design og subtile logo-detaljer, passer den perfekt til enhver anledning, enten det er en avslappet dag på stranden eller en kveldsdate. Kjøp din U.S. Polo Assn. Agnes Piquet sommerkjole i dag og tilfør et snev av amerikansk stil til garderoben din! 95% Cotton 5% Elastane
Materialer
  • Bomull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.