Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488696_60

Twentyfour Mode Flex Pant

Farge: Svart
Twentyfour Mode Flex Pant
Twentyfour Mode Flex Pant
kr 499
kr 799

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Twentyfour Mode Flex Pant. Chinosbukse i et lett og behagelig materiale med god stretch som tørker raskt. Turbuksa har knapp, gylf og strikk i midjen. Sidelommer og glidelås lomme skjult i sidesøm. Denne buksen egner seg godt til turer med både lav og høy intensitet. Den er utstyrt med praktiske stikklommer på sidene for enkel oppbevaring, samtidig som den er vann- og vannavstøtende for å holde deg tørr under alle forhold. Med denne tur-buksen kan du nyte utendørsopplevelser i komfort og stil. Velg kvalitet og funksjonalitet med vår turbukse i dag. 90% nylon og 10% spandex.
Materialer
  • Syntetisk
  • Blandingsvare
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.