Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 485407_50

Twentyfour Flåm LS Bukse D

Farge: Grønn
Twentyfour Flåm LS Bukse D
Twentyfour Flåm LS Bukse D
Twentyfour Flåm LS Bukse D
Twentyfour Flåm LS Bukse D
Twentyfour Flåm LS Bukse D
Twentyfour Flåm LS Bukse D
Twentyfour Flåm LS Bukse D
kr 399

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Twentyfour Flåm LS Bukse D.

Twentyfour turbukse til dame - Funksjonell allsidighet for utendørsaktiviteter

Opplev den ultimate kombinasjonen av komfort og funksjonalitet med Twentyfour Flåm LS turbukse til dame. Denne buksen er designet med tanke på aktive kvinner som elsker utendørsaktiviteter.

Laget av slitesterkt materiale som tåler tøffe forhold, er Flåm LS turbuksen ideell for fjellturer, fotturer eller camping. Den har et fleksibelt og lett design som gir deg full bevegelsesfrihet, slik at du kan takle utfordrende terreng uten begrensninger.

Buksen er utstyrt med praktiske lommer som gir deg mulighet til å oppbevare essensielle småting som nøkler, mobiltelefon eller snacks. Den har også en elastisk linning og justerbare hemper for optimal passform og komfort.

Twentyfour Flåm LS turbukse til dame har en stilren og moderne design som passer perfekt til utendørs eventyr. Enten du skal på fjelltur eller bare utforske naturen rundt deg, vil denne turbuksen være din pålitelige følgesvenn.

Velg Twentyfour Flåm LS turbukse til dame for en perfekt balanse mellom funksjonalitet og stil. Legg den i handlekurven din i dag og opplev den optimale komforten den gir under dine utendørs opplevelser.

Laget av 94% polyester og 6% spandex.

Materialer
  • Syntetisk
  • Blandingsvare
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.