Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488808_41

Tommy Hilfiger padded Global Stripe Jacket

kr 1 799
kr 2 299

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Tommy Hilfige jakke som kombinerer stil og funksjonalitet. Denne lettvektsmodellen er ideell for de som ønsker å holde seg tørr jakken er i vannavisende materiale og komfortabel i all slags vær. Jakken har en fast hette for ekstra beskyttelse, samt en praktisk glidelåslukking som gjør den enkel å ta av og på. Med to glidelåslommer har du god plass til å oppbevare nødvendigheter. Den lille, broderte logoen på brystet gir et subtilt preg av Tommy Hilfiger-stilen. Med en lengde på 57 cm i størrelse S passer denne jakken perfekt for de som ønsker en kortere stil. Gjør deg klar for alle værforhold med denne stilige og funksjonelle jakken fra Tommy Hilfiger. 95% recycled polyester (ikke kontrastbåndet).
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.