Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488961_10

Tommy Hilfiger Corp Logo T-shirt C-NK SS

Farge: Hvit
Tommy Hilfiger Corp Logo T-shirt C-NK SS
Tommy Hilfiger Corp Logo T-shirt C-NK SS
kr 399
kr 499

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Tommy Hilfiger presenterer en stilfull rundhalset t-skjorte med "Reg Corp logo" i fronten, som gir deg den ikoniske Tommy Hilfiger-looken. Laget av høykvalitetsbomull med en snev av elastane, tilbyr denne t-skjorten både komfort og holdbarhet. Den passer perfekt til enhver anledning, enten det er avslappet hverdagsbruk eller en mer formell setting. Med den velkjente Tommy Hilfiger-kvaliteten og tidløse design, er denne t-skjorten et must-have i garderoben din. Utforsk Tommy Hilfiger's kolleksjon i dag for å oppgradere din stil med denne klassiske t-skjorten som har den perfekte blandingen av stil og komfort.
Materialer
  • Bomull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.