Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487908_49

Hilfiger Feminine Dunjakke

kr 1 990
kr 2 599

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Dette produktet har en markedsverdi på 2599kr hos leverandøren.

Den lette jakken, laget av resirkulert polyesterblanding, er en perfekt følgesvenn for enhver sesong. Med sin quiltede søm og polstring gir den både stil og komfort. Hetten er ikke avtagbar, og jakken har glidelås for enkel påkledning. Den skjulte strammingen i midjen gir deg muligheten til å tilpasse passformen etter din preferanse. To praktiske glidelåslommer foran gir deg muligheten til å oppbevare små nødvendigheter trygt. Tommy Hilfiger-logoen pryder ermene, og jakken er tydelig merket med Tommy Hilfiger-branding for å vise din stil med stolthet. Velg denne jakken for en balanse mellom funksjonalitet og mote.
Materialer
  • Dun
  • Syntetisk
  • Blandingsvare
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.