Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487995_58

Kari Traa Sanne Pilejacket

Farge: kakigrønn
Kari Traa Sanne Pilejacket
Kari Traa Sanne Pilejacket
kr 990

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Kari Traa Sanne Pilejacket. Opplev varme og stil med Kari Traa fleecejakke. Denne jakken er laget av 100% polyester, noe som sikrer holdbarhet og komfort. Med åpne sidelommer og en sikker brystlomme med glidelås, gir den deg praktisk oppbevaring under utendørsaktiviteter. Kari Traa fleecejakke kombinerer funksjon, komfort og design på en unik måte. Uansett om du er på en fjelltur eller i byen, er denne fleecejakken det perfekte valget.
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Relaterte produkter

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.