Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487616_33

Kari Traa Hood Collegegenser

Farge: Vinrød
Kari Traa Hood Collegegenser
Kari Traa Hood Collegegenser
kr 399

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Kari Traa Hood hettegenser er en perfekt kombinasjon av stil og komfort for kvinner. Med sitt enkle og rene design har denne hettegenseren en avslappet silhuett og lave skuldre, som gir deg en trendy og uanstrengt look. Den varme og børstede innsiden gir en deilig følelse mot huden, og gjør den ideell for kjølige dager. Uansett om du skal slappe av hjemme eller være aktiv utendørs, vil denne hettegenseren være ditt go-to plagg. Den har en varm og stor retrohette som gir ekstra beskyttelse og et iøynefallende KT-logotrykk som legger til en moderne touch. Velg Kari Traa Hood hettegenser for å føle deg komfortabel, stilig og selvsikker uansett anledning.

- Laget av 60% Polyester, 32% bomull og 8% Elastane
Materialer
  • Blandingsvare
  • Bomull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.