Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488993_49

Kaffe Hannie Pants Cropped

Farge: Marine
Kaffe Hannie Pants Cropped
Kaffe Hannie Pants Cropped
kr 599
kr 899

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Oppdag den perfekte kombinasjonen av stil og komfort med Kaffe Clothing buksen i regular fit. Denne buksen er en drøm for moderne kvinner som ønsker både eleganse og bevegelsesfrihet. Med sin cropped lengde og smale nedkant gir den en tidløs silhuett som kan brukes til enhver anledning. Stikklommene i siden legger til en praktisk touch, og belteløkkene gir deg muligheten til å tilpasse looken din. Med 68% polyester, 28% viscose og 4% elastan er denne buksen også utrolig behagelig å ha på seg. Elastikken i livet bak sørger for en perfekt passform hele dagen. Kaffe Clothing buksen er det ultimate valget for den moderne kvinnen som vil ha både stil og komfort i garderoben. Kjøp din nå og opplev den uovertrufne kvaliteten fra Kaffe Clothing!
Materialer
  • Viskose
  • Blandingsvare
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.  Adresse Moss: Varnaveien 22 - Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-19, lørdag10-16.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.