Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488143_40

Helly Hansen Hawk Stapro

kr 799
kr 999

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

 • 100 dagers åpent kjøp!
 • Rask levering med Bring
 • Kjøp nå, betal senere
 • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Denne skoen passer til alt! Camping og fjellturer, turgåing, pendling og byliv. Robust løpesko med en rigid struktur og dypt mønster, for å gi god stabilitet og fotfeste i teknisk terreng. Mellomsålen og vristpolstringen gir deg komfort og støtte, spesielt hvis du har en tendens til å overpronere. Forsterkning på hæl og tå gir i tillegg utmerket vridning, slik at føttene dine er komfortable og du bruker energien der du trenger den aller mest. PFC-fri, vannavvisende behandling holder føttene dine tørre i alle typer landskap. Med miljøet i tankene, har disse løpeskoene resirkulerte skolisser. Fôr og gjordebånd, samt elementer med null-avfallsdesign.
Betaling og Levering+

Relaterte produkter

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

  Butikken vår

  I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.