Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Five Seasons Five Seasons startet i Gøteborg i 1982 med visjonen om å lage gode funksjonelle plagg for flere mennesker. I over 30 år har vi derfor laget høykvalitets og tekniske sportsklær med fokus på alpint, outdoor, golf og seiling. Vi vet hvordan det er å være ute i regn og vind, da vi vokste opp på den svenske vestkysten. Der hvor havet møter land og sommeren møter vinteren, vet vi hva som skal til for å holde seg varm og tørr i kulde, regn og vind. Vi i Five Seasons streber alltid etter å tilby de mest funksjonelle klærne til de beste prisene, vi ønsker å lage produkter som gir følelsen "verdi for pengene" og vi mener at godt design ikke bør koste mer! Med fokus på funksjon og mote har vi laget produkter som er designet og produsert for å møte de tekniske kravene til de mest krevende idrettsutøvere og idrettskvinner .

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.