Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488895_67

Adidas Response Super løpesko Herre

Adidas Response Super løpesko Herre
Adidas Response Super løpesko Herre
kr 990
kr 1 099

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Adidas Response Super løpesko Herre. Opplev uovertruffen komfort og ytelse med Adidas Response løpesko for herrer! Disse skoene er designet for å levere maksimal støtte og responsiv demping mens du løper. Med en pustende overdel og en slitesterk såle gir de deg den perfekte balansen mellom komfort og holdbarhet. Enten du er en erfaren løper eller nybegynner, vil Adidas Response joggesko hjelpe deg med å nå nye høyder i treningen din. Velg Adidas for pålitelig kvalitet og topp ytelse. Kjøp dine Adidas Response løpesko for herrer i dag og ta skrittet mot ditt beste løp noensinne!
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.