Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Vinnere

Hver måned trekker vi en tilfeldig vinner av et gavekort til en verdi av kr 5000,- blant alle som abonnerer på vårt nyhetsbrev. Vinnerne blir annonsert på denne siden og vil bli kontaktet pr. e-post. Vinnerne har 6 måneder på seg til å gjøre krav på premien. Vinnerne for de 6 siste månedene står pblissert nedenfor. NB! Vinnere av konkurranser på sosiale medier vil bli annonsert og kontaktet i den kanalen der konkurransen finner sted.

Vinner av påske-egg kr 5000,- Påsken 2021:
Maria Mendez

Vinner av nyhetsbrevkonkurransen for mars 2021:
Sissel Hagfors

Vinner av nyhetsbrevkonkurransen for februar 2021:
Anders Bratreit

Vinner av nyhetsbrevkonkurransen for januar 2021:
Mohamed Abdukaadir Aadan

Vinner av nyhetsbrevkonkurransen for desember 2020:
Laila Kvikshaug Stiansen

Vinner av nyhetsbrevkonkurransen for november 2020:
Asbjørg Hild Hjartåker

Vinner av nyhetsbrevkonkurransen for oktober 2020:
Sylvi Halonen

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

  Butikken vår

  I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

  Powered by Jetshop