Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

EE-avfall

Kasserte elektriske og elektroniske produkter (EE-avfall) inneholder helse- og miljøfarlige stoffer og skal IKKE kastes sammen med annet avfall. Alt som går på strøm eller batterier skal derfor samles inn.

Sportmann AS omsetter enkelte EE-produkter og skal etter norsk lovgivning etablere et effektivt system for forsendelse og mottak av tilsvarende mengder EE-avfall. Som kunde av Sportmann AS kan du levere inn kassert EE-avfall på følgende måte:

- Vår butikk i Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad, tar gratis imot kasserte EE-produkter tilsvarende de EE-produktene vi selger. 

-  EE-produkter kjøpt i nettbutikken og tilsvarende EE-produkter kan returneres til vårt lager. Avtale gjøres med kundeservice på kundeservice@sportmann.no eller ved å ringe 69 300 605.

- EE-avfall kan også leveres gratis til alle kommunale avfallsmottak eller til en av RENAS’ over 100 mottak, se oversikt her.

 

Som forbruker kan du være trygg på at vi sørger for forsvarlig oppbevaring av produktene før de blir levert til godkjent returselskap.

Ta vare på miljøet – lever inn kasserte EE-produkter!

Filter:

0 Produkter

Viser nå 0 av 0 produkter

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.