Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488885_58

Kaffe Naya Cargo Pant

kr 399

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Kaffe Clothing tilbyr en unik kombinasjon av stil og komfort med vår Naya Cargo Pant,100% bomullskvalitet. Disse buksene er perfekte for enhver anledning. Våre bomullsbukser har tøffe cargo lommer, samt stikk lommer. Elastikken i midjen gir deg en behagelig passform, samtidig som den høye midjen gir deg en avslappet og moderne stil. Buksene har en avslappet passform, full lengde og brede ben som gir deg bevegelsesfrihet og en elegant look. Enten du vil pare dem med en enkel T-skjorte for en avslappet stil eller style dem opp med en bluse for en mer formell anledning, vil våre Kaffe Clothing bukser være et verdifullt tillegg til garderoben din. Utforsk vårt utvalg i dag for å oppdage ditt neste favorittpar bukser!
Materialer
  • Bomull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.