Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488369_30

Kaffe Milia Linkjole

Farge: Rød
Kaffe Milia Linkjole
Kaffe Milia Linkjole
kr 599

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Kaffe Clothing presenterer linmix kjolen som kombinerer stil og komfort på en enestående måte. Denne kortermede skjønnheten, laget av en luksuriøs blanding av 70% viskose og 30% lin, er myk mot huden, samtidig som den holder formen gjennom dagen. Den subtile elastikken i siden sikrer en flatterende passform, mens en klassisk rund hals komplimenterer ethvert smykke. Med en god armlengde, gir denne kjolen en balanse mellom eleganse og funksjon. For den moderne kvinne som ønsker en sømløs blanding av daglig komfort og kvelds-eleganse, er valget enkelt: Kaffe Clothing. Farge Rød har lev.farge: Cayenne.
Materialer
  • Lin
  • Viskose
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.