Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487363_34

Vinterpakke barn

Farge: Korall
Vinterpakke barn
Vinterpakke barn
kr 699

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Er du klar for vinteren?
Med vår komplette vinterpakke er du godt forberedt. Settet inkluderer en vinterdress bestående av både bukse og jakke. Jakken har avtagbar hette og pelskant, mens buksen kommer med justerbare seler for optimal passform, samt forsterket materiale i sete og i nedkant. Sikkerhet er også ivaretatt med refleksdetaljer for økt synlighet. Snøskjørt og elastikk i nedkant av buksen.

Begge er produsert i vind- og vannavvisende polyester materiale, som garanterer beskyttelse mot vinterværet. Men det stopper ikke der! Vinterpakken inkluderer også et varmt fleecesett: en bukse med elastikk i midjen, en genser med en 1/2 zip, en deilig fleece buff og en lue med et kontrastfarget logo.
Med denne pakken er du klar for alle vinterens eventyr!

Obs! Ved bytte av størrelse må hele settet returneres.
Materialer
  • Fleece
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.