Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487269_34

Microfleecesett barn

Farge: Korall
Microfleecesett barn
Microfleecesett barn
kr 99
kr 149

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
"Opplev komforten med vårt myke og behagelige fleecesett, designet med barnas komfort i tankene. Dette settet, laget av 100% polyester, er både funksjonelt og fargerikt. Genseren er utstyrt med en deilig høyhals og glidelås, med en kontrastfarge som gir et morsomt preg. Innsiden av kragen har også denne kontrastfargen, for et ekstra touch av stil. Bukse har en behagelig elastikk i midjen, som sikrer en god passform for aktive små. Vårt fleecesett kombinerer mykhet, varme og stil - alt for barnets ultimate komfort og bevegelsesfrihet!"


#SGLFL
Materialer
  • Fleece
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.