Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 484134_60

Grisport Fjellstøvel

kr 1 299
kr 1 399

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
G12205 er en storfavoritt fra det italienske merket Grisport. Modellen er en høy vanntett trekkingsko som er skreddersydd for en god turopplevelse i vakker natur. Skoen har en godt dempet tokomponent-såle av gummi, overmateriale av slitesterkt dakarlær og support system i hælen. I tillegg er den foret med den originale GRITEX®-membranen som beskytter godt mot regn, snø og kulde. Disse holder føttene dine varme på de kaldeste og mest regnfulle dager. Tips for vedlikehold: Vi anbefaler å rengjøre skoene før hver bruk og behandle overlæret med vannavstøtende fett eller silikonbasert skopuss. Dette øker beskyttelsesevnen. Ikke tørk skoene i nærheten av eller oppå ovner, sentralvarmeapparater eller andre varmekilder. Gritex-membran Godt grep på alle overflater Overmateriale i skinn. Dakarlær Innermateriale i tekstil Fulldempet tokomponent gummisåle med dempet mellomsåle Support system – optimal støtte i alle bevegelser
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop