Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 277039_56

Didriksons Tanja parkas

Farge: Militærgrønn
Didriksons Tanja parkas
Didriksons Tanja parkas
kr 799
kr 1 799

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Tanja er en klassisk parkas med feminin fasong. 100 % vind- og vanntett og med teipede sømmer, perfekt for kalde høstdager. Parkasen har en avtakbar hette og høy krage som beskytter mot kald vind. I front har parkasen en praktisk toveis glidelås for god ventilasjon og med stormklaff. Den har også fire lommer og to innerlommer foran. Parkasen kan justeres i falden, i midjen, på mansjettene og hetten. Fôret er farget med en Solution Dye-teknikk. Denne teknikken sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen. Vannavstøtningen er PFC-fri. 100 % vind- og vanntett med teipede sømmer Klassisk Didriksons-vinterparkas Laget i et kraftig taslanmateriale Avtakbar hette og høy krage Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 36. Jakkens lengde i størrelse 38 er 90 cm. Vannsøyle: 10 000 mm Pusteevne: 4000 g/m²/24 t Vattering: 120 g/m² Materiale: 100 % polyamid
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop