Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488965_22

Hilfiger Roundall Hoody

Farge: Senneps gul
Hilfiger Roundall Hoody
Hilfiger Roundall Hoody
kr 990
kr 1 299

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Utforsk den ikoniske stilen til Tommy Hilfiger med denne hoody som har den karakteristiske lille logoen på brystet. Laget av en perfekt balanse mellom komfort og bærekraft, består hoody av 63% bomull og 37% resirkulert polyester. Den myke teksturen og nøye utformede passformen gjør den ideell for både avslappede og trendy antrekk. Enten du er på jakt etter tidløs eleganse eller ønsker å støtte bærekraftig mote, vil Tommy Hilfiger hettegenser med den lille logoen på brystet være ditt førstevalg. Gå ikke glipp av sjansen til å omfavne stil med et grønt hjerte.
Materialer
  • Blandingsvare
  • Bomull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.