Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488865_14

Roberto Rosso Gorbio Low Damesko

Roberto Rosso Gorbio Low Damesko
Roberto Rosso Gorbio Low Damesko
kr 499
kr 799

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Disse skoene er det perfekte valget for deg som ønsker å utstråle stil og raffinement. Med sitt luksuriøse design og førsteklasses materialer, vil Gorbio sko ta antrekket ditt til nye høyder. Enten det er en formell anledning eller en avslappet sammenkomst, vil disse skoene gi deg en sofistikert og polert look. Med fokus på komfort, har de en behagelig passform som gjør at du kan gå hele dagen uten ubehag. Gjør et varig inntrykk med Roberto Rosso Gorbio Low sko - din nøkkel til tidløs stil.
Overdel: imitert skinn
Dempet hvit såle av gummi

Detaljer: sølvbelagte eyelets
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.