Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488348_63

Tommy Hilfiger Wool Blend Cabel Knit

kr 2 299

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Tommy Hilfiger gir deg den ultimate komforten og stilen med sin strikkede kabelgenser. Denne genseren har vide ermer og en rett nedkant som gir deg en avslappet og trendy look. Med en subtil liten logo gir den et tidløst preg, perfekt for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. Denne genseren er laget med fokus på kvalitet og detaljer, og den vil holde deg varm og stilig i sesongen. Utforsk Tommy Hilfiger's kolleksjon i dag for å legge til denne allsidige og klassiske genseren i din garderobe. Gjør deg klar til å skinne i en av de mest ikoniske merkene innen moteverdenen.Kvalitet ull (59%), Bomull (21%), Polyamid (20%)
Materialer
  • Dun
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.